Future360 – interaktiv föreläsning

Världens mest värdefulla kunskap.

I en värld med en ökande förändringshastighet finns det inget viktigare för beslutsfattare än att förstå vad som händer och varför det går så snabbt. Det går inte att förutspå framtiden, men det går att förstå den. Vi ger er en gemensam förståelse så ni tillsammans kan undvika hot och se möjligheterna före andra.

Målgrupp: Future360° är en interaktiv föreläsning anpassad för styrelser, ledningsgrupper och andra team som har en beslutsfattande funktion och som vill ligga i den yttersta framkanten. Föreläsningen passar bra för strategidagar och andra tillfällen som fokuserar på vision och det längre perspektivet.

Upplägg: Består av en föreläsning med gemensam diskussion följt av att ni får prova på den senaste tekniken med Hololensglasögon från Microsoft. Till detta kan ni om så önskas att addera fördjupade insikter med ett skräddarsytt upplägg och möjligheten att prova på fler teknologier som t.ex. 3D-printing, virtuell verklighet, m.m.

Föreläsning
Upplev tekniken: Hololens

AR, Augmented Reality, är bland de tekniker som förväntas få stor genomslagskraft inom en snar framtid och många menar det kommer medföra lika stora förändringar som Smartphonen har gjort. I workshopens andra del får deltagarna själva uppleva kraften med att se världen genom Hololensglasögon utvecklade av Microsoft.

Sven Hagströmer och Sten Tolgfors tittar in framtiden på Future360.
Praktiskt:
  • Tid: Interaktiv föreläsning med gruppdiskussion inklusive prova på Hololens: 2 timmar. Endast föreläsning: 45 min.
  • Antal: Upplägget är anpassat för upp till 15 personer, men går att utforma för större grupper.
  • Plats: Föreläsningen sker antingen på ert kontor eller i futuristiska lokaler mitt i Stockholm city.
Föreläsare

Mathias Sundin

Mathias är medgrundare och ordförande i Warp Institute, riksdagsledamot, TEDx-talare och internationell key note-talare.

Läs mer om Mathias
Boka

För att boka Future360, kontakta oss på hello@warpinstitute.com. Har ni inte valt datum ännu är möjligheten större att vi kan, men oavsett får ni snabba svar och utifrån det tar vi sen ett samtal och kommer överens om allt det praktiska.