Recensioner

“Tack för exakt 100 minuter av värdefull input till vår framtid! Du och dina kollegor satte verkligen fingret på det svåra, att lämna våra traditionella tankebanor och skapa nya.

Tekniken ni hade med er var inte bara spännande, tankeväckande och inspirerande att prova utan blev för mig personligen en känsloladdad upplevelse vilket jag inte alls förväntat mig.

Illustrationerna kring hur fort teknik utvecklas hjälpte oss verkligen att förstå att det händer nu och att det händer snabbare än vad vi kan föreställa oss!

Men det kanske viktigaste var hur ni på ett mycket kreativt sätt tog något som för många i rummet tidigare varit ganska abstrakt teknologi och fick oss alla att börja diskutera potentiella applikationer både i vår verksamhet och i våra kunders.”
-– Erik Olin, partner, Deloitte

Stort tack för en givande föreläsning med intressanta frågeställningar och spännande framtidsspaningar som var både kittlande och otäcka.Kan varmt rekommendera föreläsningen till vilken ledningsgrupp, styrelse eller liknande konstellation som helst då alla berörs och intrycket var att föreläsningen var väldigt anpassad till målgruppen.

Förutom att få nya insikter om framtiden ger det även tid för reflektion och utrymme att fundera över hur just ens egen verksamhet, andra verksamheter eller till och med ens liv kommer eller kan komma att påverkas om bara några år och det finns därmed möjlighet att agera redan nu.
–     Jonas Hagströmer, Investment Manager Creades“Med en stor god dos pedagogik, humor och interaktiva moment visas att framtiden sker nu, inte sen. Omvälvande.”
– Anthony Krystek, advokat och partner, Wesslau & Söderqvist

“En inspirerande resa in i den digitala framtidens möjligheter och utmaningar.”
– Robert Bredberg, kommunchef Åtvidaberg.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.